🌸 Glad Midsommar 🌸

2014-06-21 @ 19:26:15 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
Var på midsommarmidda igår hos pappa & Gittan, as gott och trevligt. Vi åkte sen ut till Josse och Wallroth för Midsommarfirande! Kul kväll och träffa både gamla och ny vänner.
Idag har jag och Peter mestadels sovit, antar åldern tar ut sin rätt. Nu blir det formula drift hela kvällen (y) 
På återseende :) 
Från grön till gul

2014-06-18 @ 16:33:10 | Postat i: Träningar
Kommentarer (0)
Igår vart vi ute i Saleby igen på rallyträning för Malin. Sista gången nu innan uppehåll på hela tre veckor? Vad ska man göra nu lixom;D Vad har vi haft för framgångar och motgångar hittills. Ja vi kan ju börja med att hunn vart lös konstant hela tiden :D haha alltså fatta, underbart!! Han "stack" dock igår, men bara ett ärovarv, inte en tendens till att hälsa på nån annan utan bara en brallerajd! Jag var nära på att koppla upp efter, men gav mig själv en käftsmäll och tänkte nu gör jag det här, jag tänker INTE gå tillbaka till noll! Och hunn vart fortfarande lös och allt gick bra :D Motgångar vi haft?! Hmmm inga vill jag säga, vi har bara fått mer utmaningar och vi ser fram emot et såpass in i (y) här ska vi fraaaam. Vi körde lite olika banor igår, och en av dom var det mycket snurrar och spiraler i. Malin gav mig idéen att handla hunden på höger sida för att försvåra, lite tveksam var jag allt men men men, det gick så mycket bättre än att handla honom på vänster sidan!! Haha what?! Perfekt position och han var slickad gämns med mig hela tin, där ser man vad man utvecklas.... När jag lärde in fot var jag grön och när jag lärde in heel var jag gul. Så nu ska vi lära om fot, jag vill ha samma känsla lika så där! Har redan tat mig ett shejping pass ;)
A så denna kurs har gett mig väldigt mycket! TACK Malin ❤ 

Ska strax iväg på dagens Rallyträning, ska bara fokusera på frestelsen ev sända till kon också. sen bara lulla runt och tjöta skit :) 

Taggar en arbetsdag kvar sen långhelg och midsommar :D hare gott nu!
Tävling igen :)

2014-06-15 @ 17:04:12 | Postat i: Tävlingar
Kommentarer (0)
Billinge BK var vår destiantion idag. Fredrik (med Wilma) var med för att se hur en tävling går till -skoj, och alltid bra med en hundhållare och peppare :) Ja så hur gick det då, jo känslan var inte den bästa, jag fick kämpa mellan momenten för att hålla ihop honom, han var trött och loj av värmen, men skyltarna gjorde han fint, men då jag fick hjärnsläpp fick vi -10 för att jag satte hunden ned en extra gång i ett moment?! alltså hallå, vad hände där lixom ?! Sjukt retligt då vi annars hade får pallplasts. Men vi fick 85 Poäng och en 12 plats av 50 startande är inte illa pinkat ändå :D Fredrik filmade rundan, så efter jag sett filmen kändes allt mycket bättre, det såg faktiskt riktikgt snyggt ut :D Jag har väl för höga krav inne på banan på mig själv i guess, och med förra gångens 99-poängs runda så, ja, mycket vill ha mer ;) Vi fick så jäkla fina kommentarer av dommaren Mona, vilket kändes som en seger bara de :D Härlig dag <3 Midas fick ett pris också, en sjöstjärna av hårt gummi. Han redan tuggat sönder den såklart, är han nöjd är jag nöjd :) Nästa tävling blir Mariestad i augusti och fram till de blir det hård träning (y)
 
 

Träning på träning

2014-06-11 @ 13:46:21 | Postat i: Allmänt, Träningar
Kommentarer (0)
Igår var vi ute i Saleby på rallyträning. Det var tokvarmt, det värsta var nog att åka dit utan AC! Det märks så väl på Midas att han har jätte svårt led värmen, han blir loj och har svårt att koncentrera sig, men med tanke på detta gick träningen bra ändå, vi fick sniffa på fortsättningsklassen, kändes bra, det som kändes mindre bra var ju frestelsen.... Alltså jag har inget starkt nej pån? Nej betyder för hunn - nu blir hon baggig men det går snart över. Så det är ett nej vi ska jobba på och framför allt en sketa bra belöning efter de (y) Idag är det Träning igen, fast på klubben, ibland känns det som vi inte gör något annat än å träna, fast det gör vi nog inte heller ;) vilket är roligt, dock känns det dom idag ville jag gärna vart hemma! Sjukt trött!! Jo jag har shoppat ÄNTLIGEN kostat på mig ett par riktiga skor!! Har haft så jävla ont de senaste veckorna så jag knappt kunnat gå, så nu var de dax!! Tävlingshelgen

2014-06-09 @ 18:18:25 | Postat i: Tävlingar
Kommentarer (0)
Fattar ni att hemmakära jag åkte ända bort till Karlstad för å tävla och dessutom för sova över natt. Tur Resvana Malin och hennes flock var med oss. Jag vet faktiskt inte riktigt vart jag ska börja, allt är väldigt överväldigande för mig.
Första dan, Fredan, ja det var ju då hoppklass för mig och Midas, och jag hade näst intill bestämt mig för att stryka oss innan ens vi kommit dit. Vilket beror då på att sist vi körde så sprang klumpweilern ut i publiken och hade skoj, ingen skada skedd han är ju guda snäll men tanken fanns ju i huvudet att hunden han kanske möter nästa gång inte är så guda snäll. Men så efter en peppning från Malin eller ja det var nog flera hundra stycken så tog vi oss modet. Gick banan och insåg att det var en alldeles för hård för Midas, jag ville inte riskera en skada så tog fort beslutet att göra våra egen med massa roliga tunnlar i. Diskning sket jag helt fullständigt i, för oss handlar det som sagt om en helt annan grej än prispallar i denna sport.
Jag klev in på plan tog av han halsband och koppel, höll kvar han i nackskinnet (jag skaka) kolla ut över banan och sen så släppte jag å sa kör....
Och körde det gjorde han! planen var hopp, slalom, tunnel, hopp, tunnel, tunnel och så blev det fast  han tog bara halva slalomet men skit samma hunden var med mig och inte en enda tendens till å sticka :´D Låter mesigt ja vet, men för mig var det som en stor fucking sten släpte från mitt hjärta! Vad kan bromsa oss nu tänkte jag :D haha sicken lycka ♥ kommer leva på den känslan hur länge som helst!
 
Vi åkte sen till campingen där vi hyrt stugor. Vid första anblick tänkte jag ska vi sova där inne? ett utedass,haha, men när man väl kom in (om man bortser från värmen) så var de gör mysigt, och det kändes tryggt ♥ 
Trodde Midas skulle vara orolig och undrande varför vi inte åkt hem, visst var han trött men i hans ögon såg jag bara lycka, "äventyr med mamma och nya kompisar det är grejer det ♥ " 
Dagen grydde och vi åkte tillbaka till tävlingsplatsen. Det som först slog mig var vilket lugn det var emot igår. Vilket fick mig själv att känna lugnet i mig. Banvandring och några svårigheter som spring till sitt och tempoväxlingar. Men denna gången var jag mer "nu jävlar" än typ "hjälp" Kan bero på gårdagens seger men jag vet att det också berodde på min syrgastub ;) = Malin.
Vi gick in, vi gjorde det vi skulle, hade en enormt bra känsla genom hela banan. (y)
Prisutdelning : Dom börja med 10 och uppåt, och när dom sa att tian hade 96 poäng, ja då börja jag backa ifrån, bättre än så kunde det ju faktiskt inte gått, eller? men när jag sen hörde att på tredjeplats med 99 Poäng var vi, så var det jävligt svårt att hålla tårarna borta :`D HAHA FY FAAN VA GÖTT, så hade jag en bra känsla att leva på innan så var den här snäppet BÄTTRE!! ett koppelsträck var felet ut från slalomen direkt in i språng, jag var för seg med kommandot men annars var det de som var  (y)
 
Malin gjorde också två kanonrundor med sina vovvar. Ådi hade käkat någon form av attitydspiller och Bell visade sin bästa sida, så denna helgen var kalas för hela teamet! :D
Tack för alla Grattis jag fått hörrni, värmer ♥ kan babbla om denna helgen ännu mer men ska spara er detta. Vill ni se filmen så gå gärna in på Malins blogg http://malinshundkurser.se/rallylydnad/nar-man-blir-sa-dar-stolt-och-glad/ och läs även hennes utvärdering ♥ Imorrn ska vi kursa Rally, vi längtar :D
  
 

RSS 2.0