Har kollega idag

2013-07-23 @ 04:46:26 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Han luktar lite skumt, dreglar en hel del och sitter och stirrar på mig konstant... Japp de är Midas som fått följa med idag. Har ju en väntetid vid sju tiden, så tänkte passa på å gå en promenad då. Det är ju trotts allt semestertider, alla andra mammor gör ju något extra med sina ungar då, så varför inte jag?!
Ikväll är det hundträning med gänget. Var ett bra tag sen å ja har ingen aning om vad vi ska träna på. Sätta upp en störningsbana kanske? Ja vi får se. Hare bra!


Vi har badat

2013-07-22 @ 05:19:20 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

En hel del i helgen. Äntligen hittat en plats där man slipper all äcklig sand och, det blir djupt efter bara några meter 👍
igår var jag och älsklingen på roadtrip, till Ullared. Jag handla han betala ;) lyx och väldigt god hjärtat ❤
Har precis gjort två timmar på Måndagens arbete, ska nu snart iväg till ett nytt ställe.... Tycker inte alls om det. Springa omkring like a yr höna och leta sig fram, men imorrn, ja då går de bättre! Som alltid! Hare bra


Okej....

2013-07-19 @ 17:52:17 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
Nu är det som så här... jag längtar tillbaka till Norge, Rudskogen, röken, bilarna, stämmningen, bort från den tråkiga vardagen! Blir nog en tripp till nästa Gatebil! (y) Det var en underbar helg! Härliga vänner grym Sambo en bil som bara gick o gick (y) Nu är det helg, snart kommer folket vi tar en skål på detta, SKÅL!
 
 

Bita sig i tungan

2013-07-09 @ 07:45:12 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (1)

Jag har blivit hånad! Och inför nära å kära! Blir så jävla förbannad har sån jävla lust och släpa tänderna från tungan och bara gorma ut. Men varför gör jag då inte de?! För jag vill ha ett lugn inte göra något värre, bara va glad... Skulle få dåligt samvete för att den nära skulle få dåligt samvete. Men lätt å va glad när jag nu istället grämer mig över att jag inte sa något att jag lät mig köras över, inte likt mig och därför har jag nog aldrig känt så här tidigare, en ånger om att jag typ bet av mig tungan! Man planerar fixar donar för att allt ska bli så bra som möjligt och vad får man för det?! nada! har lust å bara ta Midas och rymma, rymma iväg från vardagen, slipa alla måsten jag skapar själv! tror jag börjar få en störning! Tankar....
Sitter här på jobbet, högst upp på vinden, bara vilar lite. Mina fötter går av och arm och ryggmusklerna riktigt svider. Det är hårt att va städerska !!
Hoppas jag muntrat upp er nu, en dag som denna :D hare gott


Velar

2013-07-08 @ 05:13:02 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Har länge funderat på å lägga ner bloggen, men samtidigt, skulle jag helt ta bort den skulle jag sakna den....
Hoppas få tillbaka glädjen i å skriva och framför allt, här kan jag lägga ut alla härliga kort jag tar varje dag utan å va för mycket ;) här väljer ju ni själva om ni vill gå in å läsa å titta. Inte som på instagram, tänker mig in i folks tankar " å ännu mera hundbilder " ;)
Helgen har vart väldigt okey fast än man jobbat. Planerar köper in packar å fixar allt för Gatebil till helgen! Åker redan på Torsdag. Känns underbart men ändå en ångest av att behöva lämna ifrån mig klump... Men de ska nog bli bra. Det ska bli bra!



2år sen

2013-07-02 @ 05:21:25 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (1)

Det blev du och jag ❤


RSS 2.0