Stubbåker och små jävla små hunna

Efter jobbet igår, viltspår på stubbåker nästa :D Fredrik och Wilma var med såklart!
Lyx att Fredriks släktingar äger åker som nyss blivit tröskad som vi mer än gärna får vara på (y)  
Dugga och åskande runt omkring, så la ett rakt spår till klump på ca 100 - 150m, ville inte riskera att inte kunna ta spåret pga ovädret som väntade. Och det var första gången vi spåra stubb. 
Vi hade parkerat uppe på gården, intill bostadshuset. Och de är nämligen så att där finns det massa små pinschers, (stavning) där, inget ont om dom, men om den gapige saken som var där på besök, för han slet sig och flög på Midas, tur har Klump tjock päls och tur är jag stark och tur är att fick Fredrik fort fick tag i den lille jäveln...  Direkt efter börja jag jobba lite lydnadsbasik, massa uppmuntran och beröm och godis, Midas verkade helt oberörd av händelsen. Det är fan inte första gången han blivit påflugen nu asså, som tur är inga m'en på hunden, men tyvärr mer m'en hos mig. Tänk om ja kunde vara lite mer som hunden min ❤
Spåret tog han så jäkla bra iaf! Så nästa gång ökar vi på allt, kommer dock parkera längre bort från trädgården...  
Wilma tuffade självklart på som hon inte gjort annat än å Viltspårat tidigare, jag är mäkta impad! (Y) åskan kom lagom också när vi landat hemma, tycker det är mysigt, soffa, filt, regn, muller och ljud. 
Det var det, idag är jag tröttare men har iaf inte stött på nån gubbe på promenaden, alltid nåt. Ska bo vid datorn ikväll och redigera bilder från bröllopet, så ingen träning men kan nog va bra med lite vila. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0