Mycket på gång och saker som är igång

2014-05-19 @ 20:06:09 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
Har så mycket att berätta, jag vet lixom inte ens vart ja sa börja :D
Så jag får suga påt ena stun så höres vi inom kort ;D 
Den däringa Fjanten

2014-05-08 @ 15:45:25 | Postat i: Filmer, Träningar
Kommentarer (0)
Ja, i denna filmen hade jag ju då tänk å visa hur fint han gör med bakbenen nu till framför läget... men för det första, kass kvalite på filmen och sen då en galen Fjanti som promt skulle vara med :D haha
 
 

Frysen är full

2014-05-05 @ 15:12:31 | Postat i: Allmänt, Träningar
Kommentarer (0)
Ja vi fick en halver gris igår, nu vill jag grilla varje dag fram till Jul, okey? :)
Jennie och Signe kom som sagt också en sväng. Vi promenera i parken och kolla på ankorna & hade en trevlig stund :) Träna en svängom på fotbollsplan med Midröv och! nu lär jag om ett kommando och fin justerar.... film i kväll. sen var det kursdax. Vi gick en promenad i centrum och hade olika aktiviteter på vägen. Balansera på bänkar,suggor,fontäner och gick över broar och brunnar. Vi var också inne på sickerbruket, åkte hiss och gick i trappor. Tillbaka på mötesplatsen fick dom prova på pilatesboll (y) alla hundar och mattar var jätte duktiga, var hunna tveksamma så övertyga ägarna dom ändå att försöka. Hoppas alla gick ifrån med ett högre självförtroende (y) 
Hemma började ångesten, jobba imorrn..... Tre hela veckor innan man får extra ledigt igen.... "/ Ringrostig där också!

2014-05-04 @ 10:12:55 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
Fy fan var kass jag var igår på kursen ..... Kände mig så ringrostig, linan trassla jag in, gick alldeles för nära, försökte styra hela tiden och jag blev irriterad på hunn "/ kass !!
Tur jag har en bra instruktör som gav mig kritiken jag behövde. Så nu jävlar ska jag skärpa till mig!! Spåret var 100 m sen skarp vinkel och sedan 100 m bananböj. Hunn hade gjort det så BRA om inte jag hade lagt mig i, vinkeln tog han superb fast jag var där och peta. 
Ja man lär så länge man lever, tur är väl de :) Nu har jag dragit ihop en träningstävling i Rally på klubben också :) den 13maj klockan 18:00 är ni välkomna (y) hoppas på tryck (y) igår kväll var vi hos Erkki och Rebecca, vi drack kaffe och kolla på deras renovering som blir så bra:) Dom följde med in till stan & käka sen och de avslutades med mer kaffe hos oss trevlig kväll. 
Idag kommer Jennie & Signe ❤ sen får vi ev en gris också (alltså en död som vi ska äta) sen ikväll ska de hållas i aktiveringskurs. Fullt upp :D 

Ja&SigneSå här blev bordet förresten

2014-05-03 @ 10:47:04 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Fint va? :) behöver bara höja stolarna lite .... Men annars gör nöjd (y) Nu blir det strax viltspårskurs :D Vi är laddade och taggade !!
Fixar och donar och känner mig riktigt redig

2014-05-02 @ 07:49:49 | Postat i: Allmänt, Träningar
Kommentarer (0)
Har grejsat hemma med ett barbord. Ja, jag sålde vårat gamla, var inge fel påt men på tok för stort till vårat lilla kök. 
Så åkte å hämta en sj-pal på pappas jobb och köpte sen plankor och två par reglar på cheapy :) tog en timme, sen hade jag och Peter skapat en nytt snyggt barbord, vi hann till och med måla plankorna på den tiden. Snyggt va? 


Idag ska vi åka å köpa stolar till de, längtar till att ta första frukosten vid de. Sen ska jag krimskramsa lite med de också såklart! Jävla nöjd.
Träna rally igår på klubben. Mästarna byggde sin egen bana och vi andra byggde våran intill. Nyttigt med den störningen, för det är ju oftast så på tävling, hundar och banor överallt. Midas tuffa på som en klocka idag så har en väldigt bra känsla med mig till nästa gång :) jo just det, imorgon börjar vi på viltspårskurs med anlagsprov :D kommer bli sååååå roligt, har länge velat anmäla mig så nu fick jag äntligen tummen ur röven (y) 
Annars har de vart relativt lugnt, prova festa till det i onsdags men insåg rätt snabbt att jag inte var tillräckligt frisk än, så det var tidig hemgång. Fredag idag, känns braaaaaa! Hare gott heeeej
RSS 2.0