Slut

2013-05-30 @ 20:43:56 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Som människa. Så har det känts idag "/ folk pratar till mig, men jag har inte hört, jag har stängt av.... Mycket i mitt huvve nu. Jobb, jobb, jobb, åka ifrån Midas i helgen och allt innan de ska hinnas med! Tooooo mutsh. Så förlåt om jag värkar frånvarande, för det är jag också! Men inge jag själv väljer. Nu ikväll byggde jag och hundgänget upp en Rallybana :) Den var rätt lång och krävande, och det blev lite "värre" med stekvärmen, fylle studenter och fotboll. Men tyckte alla höll sig i shakt ändå. Midas var loj i början och sen speeedoooo. . . (!!) så speeedoooo att jag blev rätt trött pån det sista, men duktig när han väl han tänka ;) mellan läget fanns inte idag helt enkelt.
Bild på gänget nedan <3
Nu sooooova, klockan ringer 03.30 (y)


Tränat

2013-05-29 @ 18:51:26 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Vart borta från bloggen ett tag, hänt massor med kul, men inget jag orkar få skrivkramp av ;) men precis just nu, hemkommen från en spontan Rallyträning med hunn och man ❤
Och det gick såååå jävla bra!! Vänster svängar och allt bara satt klockrent ❤ lyckliga jag 😍


Men heeeeeeej

2013-05-23 @ 15:06:46 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (1)

Jobba kort tidigt pass idag och sedan hem packa hunn och for till Kvänum :)
Rally med Jennie och Putte stod på schemat idag.
Byggde upp en relativt intensiv bana, mycket svängar å snurrar och slalom hit å dit. Efter att äntligen fått Midas uppmärksamhet (kattstörning) så jobba han super, blev den som bara bad om mer o mer uppgifter :D Och som grädde på moset har min tränare Malin tipsat mig om i våra vänster svängar att jobba honom mer bakom mig istället för så långt fram. Och det funkar, sååå jäkla bra och :D tänk vad igentligen något så litet kan göra så stor skillnad! Mycke lättare för honom nu (y)
Putte: Rally är ju gör skoj stod det skrivet i panna pån. Så länge man kör korta stunder och tydliga belöningar så kan det bli något av desse två också ;) De jobbade jätte på jätte bra (y)
Sen bjöd Jennie på käk och kaffe <3 tack, nu orkar jag med resterande dag :) å imorgon har jag sooooooov morgoooooooooon !!!! :D


Hello...

2013-05-22 @ 17:37:00 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Det gick kanon på träningen igår. Han var väldigt taggad men ändå styrbar 😚
Precis så som jag alltid vill ha honom.
Rallybana var uppsatt, kombinerade nybörjarklass med fortsättningsklass! Fick mina filmer också som ni såg, de andra två kommer upp nån annan dag.
Har ridit idag efter jobbet, och sen fick Gandhi och Midas leka av sig ❤
Nu ligger jag i soffan, tänkte ligga här resterande tid av dagen, meeeeen vi får se, det börjar krypa i kroppen 😁 Hare bra heeeeej


Filmer från RL-tävlingskursen

2013-05-21 @ 19:52:33 | Postat i: Allmänt, Filmer
Kommentarer (0)Jag tycket inte det är så roligt

2013-05-21 @ 16:32:42 | Postat i: Ronja tipsar
Kommentarer (0)

Med allt det där tråkiga, vardagliga.... Som städning, tvätt, disk, laga mat å handla. Men det är ett måste för att allt ska fungera! Tur är har jag en sambo som verkligen visar uppskattning med fina ord, om hur duktig jag är och hur fint och gott allt blir och smakar. Han tar mig aldrig för givet. Det får mig motiverad och gör det där tråkiga väldigt mycket lättare. Och jag hoppas såklart att P känner att han får samma uppmuntran av mig.

Nu till saken. Min hund, tar jag han för givet i vardagen? Som allt han gör utan jag ens behöver säga till om. Han väntar snällt på mig när jag jobbar, han går och lägger sig på sin plats, han hoppar in i bilen så fort jag öppnar och hoppar heller inte ur när jag öppnar. Han står snällt och väntar på att jag ska säga varsego vid matning, han skäller aldrig, han går förbi mullrande bilar, fåglar, hundar, människor och barn varje dag utan å blinka, han ställer sig snällt still när jag tar på halsbandet, gör aldrig inne och massa mer. Sånna saker jag lärde honom som valp hur man ska betee sig i vardagen för att att den fungera. Men nu sällan säger jag att han är duktig vid sånna tillfällen, jag tar honom för givet. Visst skulle det bli trevligare om han fick uppskattning då också, och inte bara på träning å inlärning av nya saker. Funderat länge på detta och hur jag ska skriva ihop det, håller ni med ?
Av belöningar,klappar, fina ord växer hunden. Så varför inte låta han växa varje dag... Hmm, tänkvärt.
nu ska jag ta min duktiga hund och åka på öppna träningen :DFrukten

2013-05-20 @ 16:34:36 | Postat i: Bilder
Kommentarer (0)

Lite ovisade ridbilder på mig å Charino.
Han är en kul häst å rida, man får aldrig tråkigt, och man får verkligen rida denna herre! Gör man rätt så dansar man omkring :) härlig känsla :D
Regn

2013-05-20 @ 16:27:29 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Men det gör inte så mycket, är inte helt på topp, känner mig febrig och öm i hela kroppen.... Hinner inte bli sjuk nu!! Har en fullsmockad vecka framför mig, plus att imorgon tänkte jag dra på den öppna träningen på Skogshyddan :) Och äntligen få mina filmer från RL-kursen. Om det blir som jag tänkt kommer dom upp på bloggen i morgon kväll :D
Ska käka lite nu, fast jag inte ens är hungrig "/ Skulle behövt sova sen, men vill ut till mamma. Saknar henne ❤


Vilken dag

2013-05-19 @ 19:07:23 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Stekhett !! Brända armar, näsor, varma hundar, lång, lång väntetid, å alldeles underbart :)
Fått så mycket lärdom med mig från den dan! Hur tävlingslivet igentligen ser ut. Vad jag ska tänka på tills nästa gång, hur jag ska lägga upp allt.
Midas var otrolig duktig under hela dagen, tålmodig och glad. När vi äntligen skulle starta var jag väldigt yr i huvudet. Värmen hade tagit ut sin rätt, så var inte riktigt med i en skarp sväng vilket fick Midas att se några nya vänner utanför planen ;) och efter det tog han några tunnlar också ;D Fast i slut ändan blev det ju ändå som jag ville, vi hade kul och fick med oss en erfarenhet.
Nadine slog på stort och kammade hem både första tredje och några pinnar med sin flock :D Grattis !!
Måste också tillägga att Götene bk var fantastiska på att engagera denna tävling. Så hjälpsamma och trevliga, dock var hindrena inte riktigt fastsatta så det kunde slutat riktigt illa för ett ekipage! TUR att inget hände.
Gandhi och Ida var med oss. Och den lille valpen skötte sig sååååå bra! ❤
Idag har jag hållt i kurs för Rallyn, alla verka tycka det var skoj, alla jobbade på skit bra :) Stolt över dom :)
Sen var det kurs avslutning i RL- tävling. Börja med bana, och hunden gick awsome, även några fortsättningsklass skyltar. Sen var det störningströning, leksaker överallt och även där awsome hund!! Det låg leksaker över allt och en del rörde på sig, han trampa/gick över dom som inget, bara fokus på mig ❤
Å när jag kom hem hade älsklingen städat hela hemmet, tänt ljus och lagat mat ❤ Underbar är du ❤
Kom precis hem från en tur på Charino, regna men var mysigt ändå :)
Nu äntligen soooooofffffffaaaaannnn ❤


Vi hade det

2013-05-17 @ 10:27:52 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Amasing igår 💕 långpromenad i shorts å linne med grabbarna i mitt liv! Bad, skoj och bus. Jag behövde de, vi behövde det ❤


💕

2013-05-16 @ 19:11:55 | Postat i: Ronja tipsar
Kommentarer (0)


Knäppt

2013-05-15 @ 05:22:12 | Postat i: Ronja tipsar
Kommentarer (0)

Gick upp, var irriterad för Peter hade slarvat bort nycklarna till städvagnen?! Satte på kaffe gick å kissa, tog en kopp kaffe å ett bloss, läste bloggar kolla instagram å FB. Sen ser jag, klockan var 00.30 ??!! Jag hade gått i sömnen!! Bara å inta sängen igen och säga förlåt till Peter, vadå nycklar till vagnen lixom ;D


Det håller i sig

2013-05-14 @ 20:31:03 | Postat i: Ronja tipsar
Kommentarer (0)

Känslan var lika bra idag på träningen :) fast än ett naffs i hakan och en spark så fanns den ändå kvar ;) Idag tänkte jag mycket på min kroppshållning, tänkte att jag balanserade en bok på huvudet, och att jag var tvungen att gå fort över en bro, för den höll på å rasa, bara för att få en raskare gång :) Prova det hjälper massor. Jätte nöjd, verkligen!
Varierade också belöningar från meatballs till balls, vilket fick han mer förväntansfull och gladare än gladast och han tröttna aldrig. (Skrivit om belöningar i tidigare inlägg, finns under tips)
Peter var också med, vi körde efter Rallyn lite budföring och även de galant (y) (med joggare, cyklister, skrikande ungar, hundar och bilar runt om) (y)
Lycklig och nöjd nu ska jag sova! Natti natt


Tjena.....

2013-05-14 @ 16:25:24 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)
En intesiv dag med dubbla jobbpass gjorda.... Känns både i huvud och ben. Imorrn dax igen och dan därefter och dan därefter, ja det går i ett, gött (!!) Ska också i veckan fika med Jennie gå en långis med Maria, Ida ska vara snäll och färga mitt hår (är ett måste) sen måste jag träna Agility en gång till innan Lördag. Och planera hundkurs. Ja, det är fullt upp. Önskar dygnen kunde vara dubbelt så långa. 
Känslan från igår sitter kvar och den ska jag behålla, ska ta mig ett pass Rally på fotbollsplan ikväll :) Annars just nu är Teddy är här, och vi har gått igenom lite "regler" med Midas. Han ska vara hundvakt när jag och Peter åker på bröllop den 1 till 2 Juni. Kommer nog bli bra (y) Nu ska jag vara social. Heeeeej
 

Vad gör dåligt väder

2013-05-13 @ 19:53:28 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

När man har en hund som gör en överlycklig, stolt, gladast i hela världen :D Vi börja med Rallyn Medan vi vänta på Nadine, å hunn gick som en klocka :D alla moment utan krångel å massvis med andra ekipage runt omkring, han var med mig, han ville jobba, han hade ett leende och röven svängde från höger till vänster hela tiden :'D Sån underbar känsla :)
Agilityn, lika bra känsla där, lika mycket störningar där. Men hunden hade bara jobba, jobba i huvudet :D Får jag bara ordning på bytena så kommer det gå ännu bättre :) Fick fina ord från Nadine också (nöjd)
Vad var det som gjorde denna träning så lyckad mot dom senaste ? Jo, jag hade inga förväntningar all press var som bortblåst! Idag gick jag in för att bara ha KUL.
Vilken idiot man är igentligen, man glömmer det viktigaste av allt, därför man ens börja träna hund... Ha roligt skratta, ja det är det största priset av alla!


Varför??!!

2013-05-13 @ 17:36:58 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Ska det alltid börja regna när jag ska träna Agility ..... :(


Lunchrast

2013-05-13 @ 11:08:57 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (1)

Men känns meningslöst att ha de nu, när man slutar om en timme.... Ingen mat har jag med mig heller så sitter och rullar tummarna.... BORING !!
Så ni får gärna skicka lite liv till mig på Candycrunch... ;)
Som sagt, ikväll agility, ska fokusera på framsändande och slalomen, annars känns det rätt bra faktiskt :D Det får bli som det blir. Hare fint


Ljusare tider

2013-05-13 @ 04:30:04 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Vilket betyder extremt svårt att somna på kvällarna. Eftersom jag ska gå upp halv fyra behöver jag åtminstone va i säng åtta. Den tiden på dygnet man hälst av allt vill vara ute å hitta på något eller se sitt favorit program på tvn. Så idag är jag en zombie, för igår gick det verkligen inte.
Nu ska jag åka, ska kanske bli lite gammal idag och sova en stund efter jobbet, känns så nu, men kommer nog inte bli så ändå ;)


Härlig dag :)

2013-05-12 @ 17:32:37 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Har nu vart ute och gått med Midas, Diana, Ida, Zita, Lexie och Gandhi! :) Gick längs med vattnet, hundarna fick plaska lite å umgås. Var jätte kul å träffa Diana igen, längesen sist, och nu kanske hon också ville va med i hundgänget å träna :D kommer bli as kul :) Vi börjar bli ett stort gäng! Nu blir det Top gear i soffan med P ❤


May. 12, 2013

2013-05-12 @ 15:01:35 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Jag gick åter igen till arenan igår, men denna gång med Midas ❤
Träffa Jennie O c'o och hejade på lille plutt i valpfinalen :) Han åkte tyvärr ut, men alla fick en bra erfarenhet :)
Sen åkte jag och P, lite etrenoll :)) Skulle grillat hos hans föräldrar men de blev så sent så blev sallad ist. Åkte sen på fest hos Ida O Micke, trevlig stämning med viskningsleken ;)
Idag har vi gått en långis, städat, och jag har solat & handlat. Ska nu åka iväg och gå en promenad med Diana & Ida och alla hundar :) Ja, det går i ett.... (Y) imorrn blir det Agilityttäning med Nadine :D


Utställning

2013-05-11 @ 11:34:30 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Nu har jag kommit hem efter ett strög i Arenan :) Var där med syster och Gandhi, titta på fula och fina vovvar, köpte mega ben och en mega klotång till Midas! Hejade också fram Nadine å Emo och lille Putte (y) Bra kritik och vidare till eftermiddags finalerna :) Är lite hundvakt för tillfället åt syster, medans hon gör ärenden. Och snart kommer nästa syster & Adrian för å bli klippta.
Annars idag kommer det vara vilodag <3 Kroppen vill inte mer. Hare gott


Grill & Film & marknad

2013-05-10 @ 19:49:19 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Efter jobbet tog jag mina två pågar och drog fram till centrum. Det var stormarknad i vårat lilla Lidköping idag, massa stånd och stjärnor som Ralf, Awa & Yohio, vilket också betyder massvis med folk och perfekt att köra miljöträning i :) Midas skötte sig exemplariskt såklart :)) Plus att det var sommar (y) Underbart !! Sen handla vi det sista till outfiten till Peters systers bröllop. Så nu är typ allting klart, gött!

Helgen börja kanon med andra ord, och nu kommer avslutas i soffan hos Ida å Sahlis. Vi har grillat gott och hunna har lekt som idioter ❤ Blev ingen kurs idag förresten .... Några hade fått förhinder så vi skjuter påt lite :) Hare gott


Tålamoooooood

2013-05-10 @ 06:53:12 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (1)

Han vill så mycket min dumma hund! Så mycket att det kokar över. Dom senaste Rallyträningarna har jag velat strypa hunden, strypa honom väldigt långsamt! Har själv haft riktigt dåligt humör, ingen bra känsla de senaste veckorna, just i Rallyn. Har för höga krav, en press att det snart är vår första start.... Ja allt blir bara fel! Måste lägga ner dessa idealiska bilder i huvudet, köra lättare övningar hitta tillbaka till det roliga igen. Som tur är..... kurs idag med de bästa ❤ och jag ska inte ha några förhoppningar alls! När jag har så mycket förhoppningar om att ha en hund som går som en klocka så blir det för mycket för mitt tålamod när det skiter sig. Och alla negativa känslor smittar av sig till Midas, som då blir en stor pajas och helt plötsligt kan han inte ens sitt?! Onda cirkeln är farlig, men den ska jag ur ikväll. Vi ska ha så jäkla roligt :)
Älskar min Midas över allt annat, han är bäst som orkar med mig :')


Bilder från igår

2013-05-10 @ 04:27:48 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)

Midas har fått jobba fys väldigt ordentligt de senaste veckorna. Mycket lek med kulisin, bad, agility och PW's. Han har lixom aldrig fått en day off. Han mår väldigt gott! Kroppen och kondisen hans känns bättre än någonsin! Musklerna syns, äntligen :D Och om ca en vecka startar vi Hoppklass (y) Känns bra, nu ska jag jobba heeeej


RSS 2.0