God Jul önskar vi alla våra läsare 🎅

2013-12-24 @ 13:05:26 | Postat i: Allmänt
Kommentarer (0)Det var så jäkla

2013-12-15 @ 17:10:08 | Postat i: Träningar
Kommentarer (0)
Intressant & roligt att se IPO-R gänget jobba med sina hundar! Iscensatte en rasad byggnad med två figgar att hitt. Hundarna var helt orädda för miljön, som innehöll allt från plåt, stora maskiner och ekande ljud. Förarna fick inte gå in i byggnaden, utan fick bara dirigera in hunden. Vilka hjältar, hittar, markerar och hämtar husse/matte! Hade inte Midas vart så stor, så hade detta verkligen varit något för oss också. ( Får tänka på de vid nästa valp köp.)  Men vi kommer definitivt träna detta :) Midas fick prova lite sök också, gick skit bra (y) 
Igår var vi på julbord med Peters jobb. Det var gott och trevligt, å de avslutades med bowling. 
Idag har vi vart på rallykursen. Idag stod apport och hoppteknik på schemat. Var lärorikt och vi fick läxa hem med apporteringen, så ny jävlar ska de också sitta! Nu ska vi på glöggmys i Råda, vi hörs :)
Morrn

2013-12-14 @ 06:53:46 | Postat i: Allmänt, Träningar
Kommentarer (0)
Sitter å tar in en kopp kaffe, ja & Klumpen ska strax iväg på IPO-R dag :D Vi ska framför allt se, lyssna och lära, men sedan ska vi också få prova på (y) himla kul, denna sport har jag länge varit intresserad av!
Igår kom även Fredrik och Ida förbi. Dom hade en jätte fin blomma med sig från "gänget" som tack för all hundträning ... Rörd, tacksam, så uppskattat! Tack ❤ Fick tillbaka lusten på att fortsätta som en kick. 
Ska fodra djuret nu och ikväll är det julfest med Peters jobb. Vi hörs
RSS 2.0